Over ons

It’s all in the game…

Leer ons kennen

Hattrick Executive is een werving & selectie bureau dat zich graag vastbijt in het maken van een succesvolle en duurzame match tussen werkgever en professionals, voor vaste of interim functies.

Dat doen wij voor een breed scala aan sectoren, maar wel met een duidelijke focus op posities in een hoger segment én in dienstverband bij onze opdrachtgevers. Noem het de ‘Champions League’ van het bedrijfsleven.

Die focus, die houdt ons scherp. Zo hebben wij oog voor twee kanten van de zaak. Wij ontzorgen jou als opdrachtgever volledig bij de zoektocht naar die ene professional. Aan de andere kant zorgen wij dat je als kandidaat goed voorbereid, recht op je doel kunt afgaan.

En dat werkt! Zeker nu, op een arbeidsmarkt die steeds complexer en spannender wordt.  En in een tijd waarin het vinden van de juiste professional niet meer zomaar ‘een klus erbij’ is. Precies daarom hebben wij er ons dagelijks werk van gemaakt.

Jouw ‘search’, onze ‘job’. En dus:

Een blijvend groeiend netwerk.

Blijft ons netwerk met professionals groeien en weten wij hoe en waar wij gericht moeten zoeken;

Exclusiviteit omtrent werving en selectie.

Worden we door onze opdrachtgevers inmiddels exclusief ingeschakeld om hun werving en selectie uit te voeren;

Oog voor zowel de hard & soft skills.

Hebben wij oog voor zowel de hard & soft skills, omdat wij weten hoe belangrijk de juiste balans hierbij is voor een succesvolle match;

Slim en bewust voor een duurzame match.

Scoren wij liever slim dan snel en zetten bewust in op een duurzame match.

Duurzaam ondernemen

Hattrick is dagelijks bezig met het creëren en onderhouden van duurzame relaties. Daarnaast zijn wij constant in ontwikkeling om de duurzame inzetbaarheid van flexwerkers en kandidaten te verbeteren. Wij geloven erin dat de stap naar een duurzame toekomst begint bij onszelf en ons kantoor. Daarom is bij de start van Hattrick een 10-jarenplan opgesteld met duurzame doelstellingen.

Goed om te weten!

Focus first, score later.. Bij Hattrick kiezen wij ervoor om ons te focussen op vaste en interim posities in een hoger segment en in dienstverband bij onze opdrachtgevers.

Hattrick Executive werkt exclusief.

Hattrick Executive werkt exclusief. Dat zorgt ervoor wij transparant kunnen zijn over onze opdrachtgever. Voor beide kanten wel zo duidelijk en effectief. Zeker in een tijd als deze;

Één vast gezicht en aanspreekpunt

We werken met één vast gezicht en aanspreekpunt. Meet Nils Bruijns! Direct contact met Nils betekent snel schakelen, persoonlijk contact en altijd bereikbaar voor een update. 

Onderdeel van de 'Hattrick Group'

Hattrick Executive maakt deel uit van de ‘Hattrick Group’ met, naast werving & selectie voor professionals, ook Hattrick Uitzendbureau. Een andere tak, maar met dezelfde normen en waarden. Dat betekent dat we elkaar onderling versterken.

Ervaringen van onze klanten

Een super fijne samenwerking met Hattrick Executive. Eerlijk, betrouwbaar en betrokken.