Werkwijze

Bij Hattrick scoren we liever slim dan snel…

Onze werkwijze

Focus first, score later.. Bij Hattrick kiezen we ervoor om ons te focussen op vaste en interim posities in een hoger segment en in dienstverband bij onze opdrachtgevers.

Dat betekent een duidelijk aanbod voor jou en heldere koers voor onszelf. En dat merk je in onze samenwerking: Een werkwijze die persoonlijk, professioneel en doelgericht is.

Persoonlijk & ‘On point’.

We werken altijd met één vast aanspreekpunt die jouw zoektocht uit handen neemt. Meet Nils Bruijns! Nils weet hoe belangrijk het is om snel te kunnen schakelen wanneer een juiste match zich voordoet. Daarom zorgen we voor korte lijnen en full commitment.

Smart & sustainable

Wat wij verder belangrijk vinden in onze zoektocht? Ondanks schaarste op de markt en snelheid die vaak nodig is, blijft het noodzakelijk om zorgvuldig en transparant te zijn. Alleen dan werk je als werkgever en kandidaat samen aan een duurzame relatie. Slim en ‘sustainable’ scoren noemen wij dat.

Jouw ‘search’, onze ‘job’

Goed om te weten!

Hattrick Executive werkt exclusief.

Hattrick Executive werkt exclusief. Dat zorgt ervoor wij transparant kunnen zijn over onze opdrachtgever. Voor beide kanten wel zo duidelijk en effectief. Zeker in een tijd als deze;

Één vast gezicht en aanspreekpunt

We werken met één vast gezicht en aanspreekpunt. Meet Nils Bruijns! Direct contact met Nils betekent snel schakelen, persoonlijk contact en altijd bereikbaar voor een update. 

Onderdeel van de 'Hattrick Group'

Hattrick Executive maakt deel uit van de ‘Hattrick Group’ met, naast werving & selectie voor professionals, ook Hattrick Uitzendbureau. Een andere tak, maar met dezelfde normen en waarden. Dat betekent dat we elkaar onderling versterken.

Bel mij terug

Geïnteresseerd in onze diensten? Vul het formulier in en wordt teruggebeld.

Ervaringen van onze klanten

Een super fijne samenwerking met Hattrick Executive. Eerlijk, betrouwbaar en betrokken.